Knihy Mrazuvzdorné kaktusy Severní Ameriky

Vážení čtenáři a přátelé mrazu- a zimovzdorných rostlin, na webu kaktusy-etc.cz je možné získat elektronickou verzi knihy Gabriela Vereše Mrazuvzdorné kaktusy Severní Ameriky z roku 2003, jejíž tištěná verze je již beznadějně vyprodaná. Je dostupná ve dvou formátech, a to listovacím .html (flipbook HTML5) a prostém .pdf. Flipbook je dále potom i ke stažení jako aplikace buď pro OS Windows, nebo pro macOS.

Formát flipbook je určený především k prohlížení a čtení on-line, .pdf a aplikace pak je třeba stáhnout na pevný disk vašeho zařízení, zabalený (.zip) soubor rozbalit (pokud se nerozbalí automaticky během stahování) a spustit. U všech formátů je potom nutné po vyzvání zadat uživatelské jméno a heslo (u .pdf jen heslo), které jsou generovány ke každému dokumentu zvlášť.

Kniha je v každém formátu vždy v originálním slovenském jazyce, ale je i přeložená do češtiny. Všechny formáty jsou za 129 Kč a všechny je možné objednat jen přímo z webu.

V současné době probíhá i slevová akce na knihu Mrazuvzdorné kaktusy Severní Ameriky II z roku 2015 (tištěnou), která je za 199 Kč plus poštovné.
 

zpět

Jiří Štembera
www.kaktusy-etc.cz

 
 
© www.cact.cz/noviny  ISSN 1805-2630