Zprávičky I. N. Cact.cz

Do této rubriky nám posílejte drobná oznámení o akcích, novinkách, změnách či událostech, od jednotlivců i spolků. Můžete je posílat přímo na adresu webmastera podesva@post.cz, nebo na moji adresu pavlicek@chrudim.cz

KATALOGOVÁ NABÍDKA SEMEN
Katalog – nabídka semen na webu – je asi 4x za sezónu měněn, zejména zmizí položky, které jsou vyprodány. Potom se pár lidem nedaří identifikovat položky podle katalogových čísel. S úspěchem lze použít archiv všech položek, které byly v minulých letech nabízeny, klikněte na ARCHIV.
Tuto informaci podává Pavlínka Tomanová, dříve Pavlíčková.

 

PEMZA
Pemzu ve velkém balení již nebudeme posílat poštou. Pohodlí je pro personál prodejny důležitější, než spokojenost zákazníka. 

 

AKCE - kniha Rod Astrophytum od autorů Sadovský & Schütz
Bude probíhat do konce dubna. Původně vyšlo v němčině, nové vydání je v českém jazyce a v luxusní dárkové úpravě. Kniha obsahuje popis všech druhů oblíbeného rodu, informace o pěstování, o poměrech na nalezištích. Přesto, že vyšlo před 25 lety, obsah knihy je stále aktuální. Celkem 160 stran, množství barevných a černobílých fotografií, rok vydání 1993, sleva 60 %, cena 32 Kč.

 

OBJEDNÁVKA ROSTLIN
Pozor, blíží se konec sběru objednávek rostlin – uzávěrka bude v neděli 15. dubna!

 

 
Vaše zprávičky posílejte na e-mail: pavlicek@chrudim.cz nebo podesva@post.cz   

(C)

zpět