Petr Česal - Společenská rubrika

Prvního května se nekonalo jen prvomájové setkání kaktusářů v Chrudimi, ale na západ od Chrudimi se odehrála neméně důležitá událost. Oženil se totiž předseda plzeňského spolku, přítel Petr Česal. Na obrázku se tváří přímo blaženě, což naznačuje, že se žení rád a z lásky.

Že to byla svatba navýsost kaktusářská, to ukazuje i recese po obřadu. Kaktusářští přátelé Petrovi nasadili obřadní masku s vírou, že novomanžel nebude upřednostňovat rodinu před kočírováním plzeňského spolku.

Petr také od přátel dostal “miminko” - a to si také hned pochoval, aby ukázal své taťkovské ambice.

Novomanželka ho pozoruje s pobavením a rozhodně v této chvíli odmítá polibek jak pro Petra, tak i pro fingovaného potomka, kterého momentálně dubluje pěkně otrněný Trichocereus pasacana.

Svatební akce se účastnily i některé celebrity kaktusářského života, na tomto obrázku například zcela vlevo požírá připálený špekáček guru pěstitelů lofofór - Vojtík Myšák a smějou se mu doktorky Lucka a Marika.

Přítomen byl dokonce i další čerstvý novomanžel a taťka - Jarda Šnicer, tentokrát je otočený zády a krátké kalhoty, které před lety našel ve vlaku, mu sahají až pod kolena.

No a cestovatele Jíru Krechovského představovat netřeba, je to ten zálesácký typ zcela uprostřed.

Petr nebude moci přijet na Zamykání sezóny, protože čeká přírůstek do rodiny. A my všichni mu přejeme, aby se mu v manželství dařilo vše přesně tak, jak si to přeje on i jeho milá paní, a samozřejmě oběma přejeme nádherné zážitky z mateřství.

Obrázky Petra Kutáka (kutak@mmp.plzen-city.cz)
otextoval Pavel Pavlíček


Pavel Pavlíček
e-mail:
pavlicek@chrudim.cz