Napsali nám…
Zdravím do Chrudimi!

Reaguji na "výzvu" v nových novinách, kde si stěžujete, že máte malou odezvu od čtenářů...

Tak na začátek trochu chvály:
Web má perfektní design, obrázky jsou pěkné jak technicky tak kompozičně, máte svůj styl a to se mi libí, ne náhodou jste nejčtenějším měsíčníkem, jak sám povídáte.

Nicméně trochu kritiky:
Vaše noviny se často zpožďují, což lze pochopit, ale bohužel mají co se týká obsahu sestupnou kvalitu, je zkratka znát, že přispěvovatelů je málo a práce hodně, příliš se mi nelíbí rubrika ukradeno z cizích webů, kdy přímo opisujete určité pasáže, něco jiného je k tomu připojit svůj komentář, to pak má význam, jinak mi to přijde bezduché a účelové.

A dále opět pochvala:
nejvíce se mi líbí sloupek "u Pavlíčků", popravdě na to se těším nejvíce, jsem kaktusář začátečník, semenáčků spousta (momentálně 3.000) ale dospěláků minimum, takže si květů a pořádných trnů ještě neužívám, máte vskutku nádherné kaktusy, k tomu vaše fotografické dovednosti, zkrátka lahoda, jen kdyby to nebylo tak krátké... často si tento sloupec prohlížím včetně roků minulých a nepřestávám obdivovat...

Což takhle inspirace:
nebylo by od věci soustředit vaše krásné fotky z jednotlivých měsíců na jedno místo?

Dále se mi moc líbí už ne tak častá rubrika kdo je kdo, kdy představujete známé kaktusářské osobnosti a jejich sbírky, z těch článků je přímo cítit ta píle a dovednosti i životní moudrost...

Marek Sýkora, Plzeň

 

Co k tomu dodat? Snad jen výzvu – posuďte sami, kde má autor pravdu, nebo kde měl přitvrdit – hlavně napište – a za to předem díky – redakce.

Pavel Pavlíček
e-mail:
pavlicek@chrudim.cz