Atraktivní nabídka
 

DVD – kaktusy a příroda natočené v určitých oblastech Mexika a USA – to je (i v budoucnu pokračující) řada prací Plzeňáka Oldy Fencla, který žije a pracuje v Novém Mexiku a spolu s přáteli podniká výpravy za kaktusy. První čtyři (kaktusové) tituly můžete objednat i na adrese Chrudimský kaktusář:


 AKTUÁLNÍ NABÍDKA DVD TITULŮ   
 

Kaktusy severni Arizony

Video obsahuje názvy a záběry nalezišť severní Arizony, včetně geologie rovněž jsou uvedena latinská jména druhu a zeměpisné souřadnice nalezišť.

více informací o titulu


Kaktusy Big Bendu

Video obsahuje názvy a záběry nalezišť od Del Rio, Texas až po Bílé Písky, Nové Mexiko, rovněž jsou uvedena latinská jména druhu a zeměpisné souřadnice, slovní doprovod vás provází geologickou historií oblasti...

více informací o titulu


Kaktusy Rayones-Monclova, Mexiko

Video obsahuje názvy a záběry nalezišť od Galeany, Rayones, Santa Rita, Hipolito a Sierra La Gavia v Mexiku, rovněž jsou uvedena latinská jména druhu a zeměpisné souřadnice nalezišť.

více informací o titulu


Kaktusy a příroda Baja Californie

Video obsahuje názvy a záběry nalezišť severních 70% poloostrova, rovněž jsou uvedena latinská jména druhu.

více informací o titulu


Ameriscapes

Video obsahuje záběry přírody a geologie státu čtyřmezí: New Mexico, Colorado, Utah, záběry jsou provázeny scénickou hudbou bez slovního doprovodu.

více informací o titulu


Odysea na Grand Canyon

Video obsahuje záběry jarní a zimní přírody a geologie Velkého kanonu v Arizoně, záběry jsou provázeny scénickou hudbou bez slovního doprovodu.

více informací o titulu


Alaska Borealis

Video obsahuje zimní záběry Aljašských pohoří a divoké zveře, zachycené horské hřebeny: Alaska Range, Chugach Mnts., Wrangell Mnts. připojen je 15 minutový monolog zálesáka Larry Dodge z jeho srubu u Yukonu.

více informací o titulu


CHYSTANÉ TITULY

Kaktusy centrálního Mexika
Květena Polynésie
Národni parky amerického severozápadu
Jehličnaté stromy amerického západu

Bližší technické informace: info@sharloch.com


Pavel Pavlíček