Skleníky Variant

Dovolte abychom Vám nabídli dnes již téměř nepostradatelného pomocníka na Vaši zahrádku - skleník Variant.

Skleníky jsou vyráběny v různých velikostech i provedeních. Všechny díly jsou zinkovány, což zaručuje vysokou životnost. Na přání zákazníka mohou být navíc opatřeny i práškovou vypalovací barvou. Jako výplň si můžete zvolit komůrkový polykarbonát nebo sklo Helios.

Díky skleníkovému sklu Helios ochráníte svoji kvalitní a chutnou zeleninu před UV zářením i před spadem nečisitot z ovzduší. Dostatečná tloušťka skel chrání i proti kroupám (doloženo protokolem č. 81/93 zkušebny číslo 1005). Toto sklo se nemusí stínit. Do konstrukce je vsazováno bez pomoci sklenářského tmele, a připevněno pomocí gumového těsnění. Ideální prostředí pro rostliny zaručují větrací okna, která je možno též vybavit automatickým otvíračem. Široké dvoukřídlé dveře zajišťují případné doplňkové větrání, hlavně však pohodlný vjezd i s kolečkem. Po dohodě mohou být na obou stranách.

Na základě mnohaletých zkušeností s výrobou skleníků naše firma uplatňuje takové technologie, které co nejméně porušují povrchovou úpravu. To znamená, že žádné spoje nejsou svařovány ani bodovány, nýbrž vše je spojeno šrouby nebo nýty. Jako doplňky nabízíme zájemcům též kapkovou závlahu a podpůrné sítě na vyvazování okurek i jiných popínavých rostlin. Věříme proto, že i Vy budete s našimi výrobky spokojeni.

Podrobné návody na sestavení skleníků naleznete zde.

Ceníky skleníků naleznete zde

 typ: L 4,5

 

 typ: M 12

 

 typ: C 3


   web design&realizace pronetmedia 

 




Pavel Pavlíček
e-mail:
pavlicek@chrudim.cz