Pozvánka do Fýdlantu n. Ostravicí

KK Frýdek-Místek a KK Ostrava pořádají již 9. ročník mezinárodního sympozia KAKTUSY V POBESKYDÍ ve dnech 28. - 30. 6. 2002 v rekreačním středisku BUDOUCNOST, Frýdlant nad Ostravicí.

Jako každý rok připravují organizátoři bohatý program na celý víkend. Účastníci se mohou sjíždět v pátek už v odpoledních hodinách po 15. hodině. Po večeři je nachystané přátelské posezení u ohně s hudbou, pozdější noční opékanou specialitou a pivem zdarma do vyčerpání zásob.

V sobotu je přednáškový den od 9 do 18 hodin, s polední přestávkou na oběd. Hvězdné obsazení přednášejících zaručuje výbornou kvalitu, přednášky přislíbili např. Dr. Petr Antálek (CZ), pan Walter Rausch (A), Bernhard Schweitzer (D), Dr. Roman Staník (SK), Michael Wohlschlager a Milan Zachar (SK).

V sobotu dopoledne proběhne burza rostlin, literatury apod. – všichni prodávající jsou vítáni. Večer znovu posezení u ohně (v případě nepřízně počasí v místnosti).

Nedělní den je věnován návštěvám okolních sbírek (dle domluvy). Ubytování a celodenní strava na 1 den bude asi 350 Kč. Místo konání se nachází na výjezdu z Frýdlantu n. O. na Malenovice, za mostem a betonovou stěnou doprava.

Informace a objednávky na adrese: lumir.kral@iol.cz
telefon: 069-6956944 nebo mobil: 0723-274571.

Všechny zájemce srdečně zveme


Lumír Král